Bel ons: 088 - 443 37 05Contact

Denise Florentinus

  • Naam: Denise Florentinus, MSc (1992)

  • Functie: Onderzoeker (epidemioloog)

Denise Florentinus
Gezondheidsgerelateerde vraagstukken hebben Denise altijd al geïnteresseerd. Voornamelijk het beschermen van kwetsbare groepen en achterhalen wat ten grondslag ligt aan deze kwetsbaarheid vindt zij belangrijk. Kennis hierover ziet ze dan ook als een belangrijke basis voor effectief gezondheidsbeleid. Het meebouwen aan een gezonde samenleving middels het vergaren van de juiste wetenschappelijke kennis en dit te binden met de praktijk, is iets wat ze met veel plezier doet.
In de afgelopen jaren heeft Denise veelal kwantitatief onderzoek gedaan, maar ze wil zich ook graag ontwikkelen in kwalitatieve
onderzoeksmethoden.

  • Specialisaties: Effectevaluatie, procesevaluatie.

  • Scholing: MSc Sociologie (Radboud Universiteit Nijmegen, 2017)

  • Ervaring: Denise werkt sinds 2017 als epidemioloog bij GGD Noord- en Oost-Gelderland en het Evaluatiebureau. Ze kwam voor het eerst in aanraking met de GGD als organisatie middels haar afstudeerstage bij de Veiligheidsregio Gelderland-Midden. Hier heeft ze ook haar afstudeerscriptie geschreven, waarbij ze handvaten heeft gezocht voor gemeenten om de publieke gezondheid te bevorderen middels de fysieke omgeving.

  • Recente evaluatieprojecten: JOGG Noord-Veluwe, Evaluatie beleidsplan Sociaal Domein voor de gemeente Bronckhorst, SLIMMER Achterhoek, Gehoorschade Oost-Gelre, Samen Lekker Lang Leven Didam.

Contactgegevens
E-mail: d.florentinus@evaluatiebureau.nl
Telefoon: 088 - 443 3160
Aanwezig op: di, woe, do en vr.