Bel ons: 088 - 443 30 00Contact

Ouders en professionals enthousiast over Beweeg Wijs Jonge Kind

In de zomer van 2018 is het programma Beweeg Wijs voor jonge kinderen op verschillende kinderdagverblijven, peuteropvanglocaties en een basisschool geëvalueerd. In totaal hebben 40 ouders en bijna 20 professionals in Berkelland en Eerbeek meegedaan aan de evaluatie. Zowel ouders als professionals zijn enthousiast over het programma Beweeg Wijs voor het Jonge Kind.

Ouders vinden het een nuttige aanvulling op de kinderopvang en ontvangen voldoende informatie over het programma om zich betrokken te voelen. Veel professionals geven aan dat het programma voldoet aan hun verwachtingen en dat jonge kinderen goed meedoen. Enkele professionals maken een kanttekening dat het soms wel zoeken is hoe zij zelf het programma kunnen implementeren op de dagen dat de speelbegeleider niet aanwezig is. De evaluatie biedt voor Beweeg Wijs input hoe zij het programma het beste kunnen continueren en doorontwikkelen.

De evaluatierapporten staan op de projectpagina Evaluatie Beweeg Wijs Jonge Kind. Meer informatie over het programma is te vinden op www.beweegwijs.nl