Bel ons: 088 - 443 37 05Contact

Recente projecten

In de Noord-Veluwe wordt het project ‘Actieve en leefstijl senioren’ uitgevoerd. Het Evaluatiebureau is gevraagd de regionale evaluatie uit te voeren.
Voor Beweeg Wijs heeft Evaluatiebureau Publieke Gezondheid in 2017 het vernieuwde programma voor peuters en kleuters geëvalueerd.
In 2015-2016 vond het diabetespreventieproject SLIMMER plaats. Personen van 40-70 jaar met een hoog risico op diabetes kregen begeleiding om gezonder te eten en meer te bewegen. Evaluatie was: blijft SLIMMER succesvol?
Vanaf 2014 werken de gemeenten Harderwijk, Elburg, Putten, Nunspeet, Oldebroek en Ermelo in regionaal verband samen aan JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht).
De gemeente Doetinchem heeft het lef getoond om onderzoek te verrichten naar de effecten van het beleid in het Sociale Domein en hier ook mee naar buiten te treden.
Bij een gemeente in de regio zijn de afgelopen jaren diverse signalen binnen gekomen dat in bepaalde wijken ongewenste situaties ontstaan rondom kwetsbare, voornamelijk allochtone, jong

Pagina's